miercuri, 1 octombrie 2008

Cum se face prastie din muci pe Hotnews

Intr-o lume si asa destul de "obosita" mai lipsea un jurnalist si un editor de la Hotnews care sa faca prastie din muci. Ultima descoperire in materie de informatii esentiale si extrem de valoroase pentru existenta omenirii se refera la faptul ca un ONG a cerut unui producator de inghetata sa foloseasca lapte matern in loc de lapte de vaca. Si ca sa fie totul cat mai spumos, megajurnalistul de la Hotnews titreaza: Pentru protectia animalelor, organizatiile de profil cer inlocuirea laptelui de vaca cu cel uman . Cum s-ar spune, in titlu sunt mai multe iar apoi ramane doar una. Ce sa mai spui, revolutie totala. Pazea, fratilor, ca vin astia cu protectia animalelor si ne inghit cu fulgi cu tot.
Ca sa nu mai spun de argumentele zdruncinatoare invocate de membrii ONG-ului, cum ca "o astfel de decizie ar fi benefica pentru copii, in conditiile in care, sustin ei, folosirea laptelui de vaca poate cauza o serie de afectiuni precum anemia, alergii, diabet si, pe termen lung, obezitate si boli de inima."
Sunt convins ca imbecili exista peste tot in lume, iar cei mai periculosi sunt imbecilii harnici. Din pacate exista si o categorie de jurnalisti si editori care, bucurosi fiind ca au o minune de creieras cat varful unei mine de pix, ne bombardeaza cu astfel de informatii care pot oricand face parte dintr-un MONUMENT al PROSTIEI.

Niciun comentariu: