duminică, 11 mai 2014

Intalnire in Parcul Expozitiei din Iasi pentru a protesta impotriva taierii a circa 300 de copaci

Profesorul Mandache Leucov, unul dintre foarte putinii ieseni care stie ce inseamna spatiul verde pentru un oras ca Iasul, a vorbit la intalnirea-protest din Parcul Expozitiei. Unul dintre putinii ieseni care stie cum au fost saditi si au crescut copacii din Iasi. Singurul iesean caruia i se datoreaza salvarea Teiului lui Eminescu din Parcul Copou.
In fine... cam asa a aratat intalnirea protest de duminica dupa-amiaza a iesenilor care doresc sa opreasca taierea copacilor din Parcul Expozitiei, poate singura Zona cu adevarat Verde din Iasi.
Au mai fost in trecere, pentru a aparea in poze, un politician "in exercitiu" si un fost politician, cunoscut mai mult pentru calitatile de purtator de geanta a unui lider de filiala de partid care a avut doar talentul de fi numit in functie.

Existau acolo cativa tineri entuziasti... dar in rest... cred ca un gratar cu mici si un dozator cu bere ar fi adunat de 10 ori mai multi ieseni.... Pana la urma trebuie sa recunoastem romanii inca nu stiu sa reactioneze impotriva a ceea ce inseamna autoritatea statului sau autoritatea locala.




Niciun comentariu: